По думите на близки на „приятелката“ Дженифър Анистън, в момента тя преминавала през период на сериозна криза. Причината за емоционалното й състояние била желанието й да намери мъжа на мечтите си, което за съжаление така и не се случвало.

Дали Дженифър Анистън е имала връзка, или не с колегата си Джерард Бътлър, все още не е ясно. Сигурното обаче е, че в момента шотландецът върти любов с французойка, а актрисата пак го раздава соло, съобщава "Блясък".

„Джен има всичко – пари, слава, коли, дрехи. Това, което й липсва, е любим човек, с който да споделя това“, споделила приятелка на Анистън. „Сега тя е в сериозна депресия, защото всеки мъж, с когото излиза, скоро решава да прекрати връзката им. Дженифър Анистън иска да заживее отново с някого, а най-голямата й мечта е да стане майка.“

Дали последната новина, че голямата й любов Брад Пит твърдо е решил да застане пред олтара с половинката си Анджелина Джоли, също е повлияла на това емоционално състояние на Джен, не е ясно. Едно е сигурно обаче - Брад вече има многодетно щастливо семейство, а Анистън продължава да удря на камък с мъжете до себе си.