Tопкрасавици ще определят финалистите в конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС 2010”.

Сред членовете на журито са фолк певицата Емануела, “Мис България 2005” Роси Иванова, Ивайла Бакалова, Юлияна Дончева, водещата на “Модерно” по bTV - Радост Драганова, “Мис УНСС 2009” Нелия Мачева, Емануела от Сървайвър.

Компания от мъжка страна ще им правят “Мистър България 2006” Лъчезар Иванов, д-р Светослав Спасов, съветник по административните въпроси на премиера на Република България Бойко Борисов, Иван Колев, депутат от ГЕРБ в 41-то Народно събрание, Димитър Дилчев, кмет на Район “Студентски”, Христо Христов, председател на борда на директорите на “Дарик уеб”, Красимир Вълчев, главен секретар на Министерството на образованието, младежта и науката и Милен Цветков, тв водещ в телевизия ЕBF - бизнес телевизията на България.

На 26 април, понеделник от 18:30 ч. в аула “Максима” на УНСС ще се състои полуфиналната вечер на “Мис и Мистър УНСС”. В резултат на свободно SMS гласуване и проведения кастинг на кандидатите бяха определени по 12 души - полуфиналисти в двете категории, които ще участват в полуфинала на шоуто. Пълната информация за кандидатите и историята на “Мис и Мистър УНСС” се съдържа в интернет сайта на събитието: .

Според регламента за провеждане на конкурса по 6 финалисти съответно в категориите “Мис УНСС” и “Мистър УНСС” ще бъдат избрани от авторитетното жури.

Съгласно условията за събитието вече тече гласуването с SMS на кратък номер 1915 за всички мобилни оператори, в резултат на което 2-те момичета и 2-те момчета с най-много гласове ще се класират директно за големия финал на 3 май в УНСС. Цената на 1 SMS e 1,20 лв. с ДДС, като крайният срок за гласуване е 26 април (понеделник).

Медийни партньори на “Мис и Мистър УНСС 2010” са EBF, Sportal.bg, Дарик уеб, Hotnews.bg, Men.bg и Woman.bg.

Официален спонсор на събитието е дискотека “The Cotton Club” в Студентския град, а сред фирмите, подкрепили проявата са социалният сайт Xes.bg, верига магазини за дрехи “Underground”, студио за красота ”Angel Face” и туристическа агенция “Smart travel”.