Черил Коул е на път отново да прости на съпруга си Ашли след поредната му изневяра, която дълго време изглеждаше, че ще му е последна.

Доскоро госпожа Коул не искаше и да чуе за неверния си съпруг и го бе изгонила от семейната им къща в покрайнините на Лондон. Тя се отдаде на промотиране на дебютния си солов албум и предпочиташе да отговаря на въпросите свързани с бъдещите й отношения с Ашли с извинението, че прекалено много мисли за работата си, за да се занимава с личния си живот.

Според таблоидите на Албиона обаче Черил е решила да приеме обратно неверния си съпруг и двамата отново да заживеят заедно. 26-годишната красавица вече отговаря на смс-ите, с които Ашли не спира а я залива и двамата поддържат редовна комуникация. Освен това те започнали да се чуват и по телефона и да провеждат дълги разговори. Най-отличително за намеренията на Черил е обръщението към Ашли - babe, което тя е започнала отново да употребява.

"Черил все още обича съпруга си и не мисля, че ще го изостави окончателно. Самият Ашли също таи сериозни надежди относно възможността той и Черил да се съберат. Той не бърза да я покани отново да се видят, но е сигурен, че това ще стане скоро. Не иска обаче тя да го мисли за отчаян. В същото време нарочно не излиза по барове и дискотеки, за да й докаже, че може да се контролира", коментира пред английските таблоиди близък до двойката.

Източник: Sportal.bg