От известно време усмивката отново грее на лицето на рогоносеца Уейн Бридж, а сега стана ясна и причината за това. Оказа се, че защитникът на Манчестър Сити е имал любовни трепети по време на кратката си ваканция в Маями в началото на март.

И то не с кого да е, а с новия секссимвол на Холивуд Ким Кардашиан. 29-годишният футболист се качи на самолета заедно със съотборниците си Майка Ричардс и Шон Райт-Филипс, но на американска земя компанията значително се увеличи, тъй като край триото постоянно се въртяха по няколко жени.

Според "Сън" Уейн Бридж се запознал с едрогърдата красавица във ВИП-зоната на модния нощен клуб "Ники Бийч". Двамата явно много са си допаднали, тъй като оттогава непрекъснато си разменяли sms-и. Те дори планирали да се срещнат отново, когато Ким, дъщеря на адвокат-милионер, пристигне в Лондон следващата седмица. "Много е рано да се каже какво ще излезе от това, но Ким определено върна усмивката на лицето на Уейн. Тя е страхотна и двамата много се забавляваха. Той много се надява да се видят пак, когато Кардашиан е в града”, разказа пред таблоида приятел на аса на Манчестър Сити.

Новината за флирта между Уейн Бридж и Ким Кардашиан идва само ден, след като американските медии съобщиха, че красавицата е сложила край на 3-годишния си любовен роман със състезателя по американски футбол Реджи Буш. "Ким още беше с Реджи, когато се запозна с Уейн, но тя явно беше решила, че сегашната й връзка няма бъдеще, защото двамата си размениха телефоните”, заяви друг източник.

източник: