Джей Зи е изявил желание да организира сватбата на Роби Уилямс и приятелката му Айда Фийлд. Въпреки че британецът и гаджето му отричат да са сгодени, папараци издебнали мадамата да носи пръстен с огромен диамант.

"Мога да им направя страхотно парти в Доминиканската република. За 40-тия си рожден ден и аз си спретнах купон там и останах невероятно доволен. Това е най-красивото кътче на земята. Има си всичко - разкошни плажове, страхотна гледка и игрища за голф, пък и лесно можеш да докараш гостите с частен самолет", обяснил Джей Зи.

Рапърът поканил Роби Уилямс и Айда Фийлд на вечеря, за да обсъдят подробностите около евентуалното им сватбено тържество. Джей Зи дори им обещал да пее на церемонията. Това щял да бъде неговият подарък за младоженците, пише "Блясък".

"Партито за рождения ми ден беше уникално и ако Роби иска, може да дойде на вечеря и двамата с Бионсе ще му помогнем с организацията. Не знам какво си представя той, но съм готов да изнеса реч и след това да изляза на сцената и да забия някое парче", заявил Джей Зи.