Красавицата от дамската банда Girls Aloud винаги носи огромни чанти, тъй като обича да разнася със себе си много неща, включително дизайнерските си обувки.

По думите й: "Хората често казват: "Защо по дяволите ти е такава огромна чанта?", но ще останете изненадани колко много неща може да сложите в нея. Тук събирам цял несесер с гримове, серум за коса, кърпички за почистване на лице, а и както всички знаят, когато пътувам, натъпквам и чифт обувки - не се шегувам!"

Изпълнителката на песента Fight for This Love ("Бори се за тази любов") дава и съвет как червилото да не остава по зъбите след като го поставите.

Пред британското списание Glamour тя казва: „В момента си падам по устни с плодов цвят - в нюанси като черешово или шоколадово. Но понеже имам дълга коса, понякога, когато е ветровито, тя се залепя за гланца и го разнася по лицето ми. Нещо, което върши работа, е, след като сте поставили гланца, да пъхнете пръст в устата си и след това да го извадите. Така върху него полепват онези частици, които иначе биха се залепили по зъбите ви."