Скандалната рок певица Къртни Лав се отрекла от 17-годишната си дъщеря Франсис Бийн Кобейн след като загуби родителските си права над нея. Изпълнителката дори използвала профила си във Facebook, за да излее гнева си срещу тийнеджърката.

Кортни Лав заявила, че не иска да има нищо общо с дъщеря си, която в момента се намира под опеката на майката на покойния си баща Кърт Кобейн. Певицата изпаднала в пристъп на ярост, след като стана ясно, че дъщеря й не иска да живее с нея и предпочита компанията на баба си.

 „Франсис е лъжкиня и измамница. Тя си мисли, че може свободно да разполага с парите, които Кърт завеща. Истината обаче е, че само аз мога да се разпореждам с тях. Нека да обещава на баба си, че ще й купи къща. Много ми се иска да видя как ще го направи без пари", написала певицата в профила си.

По-късно, когато се успокоила, Кортни Лав решила да смекчи малко изказванията си и публикувала съобщение, в което се извинява на дъщеря си и я нарича „добро, но заблудено хлапе, заобиколено от лоши хора", явно визирайки майката и сестрата на покойния си съпруг.

източник: bliasak.bg