Той обаче днес вече ще танцува в конкурента на Капките "Денсинг старс" и нямаше как да се появи в шоуто на Магърдич Халваджиян. За да разсее слуховете, които се появяват непрекъснато, че двамата са се разделили, Мария показа огромния пролетен букет, дар от любимия й, с който пое обратно към Америка след кратката си визита в родината. Докато бе у нас, тя успя да се види и с родителите си, които бях сред публиката на Капките, пък и да се подложи на бюти процедури, видя само Hotnews.bg.

Над 285 000 лева бяха дарени в благотворителната вечер на любимото шоу за звездни имитации „Като две капки вода за всяко дете“, в продължение на стратегическото партньорство между Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ България. Спектакълът събра едни от най-обичаните български артисти – Владо Михайлов, Александър Сано, Софи Маринова, Маргарита Хранова, Веселин Маринов, Славин Славчев, Михаела Маринова и Миро, които успяха да развълнуват зрителите в дуети с осем талантливи деца.

Според официалните пийпълметрични данни, предаването е гледано средно от над един милион зрители, което подобрява с над 100 хиляди души най-високо отчетената стойност от трите благотворителни вечери на шоуто, излъчени през 2023 г. Сред аудиторията в активна възраст (18-59 г.), “Като две капки вода за всяко дете“ отчита аудиторен дял от над 45%, което е повече от два пъти и половина над резултата на втората телевизия в класацията.