Холивудската звезда се прибра в страната ни заради своя любим Валери Григоров. Той е участник в танцовото предаване тази година, а актрисата не пропусна шанса да гледа на живо изпълнението му миналия вторник. Тя използва случая, за да покаже на цяла България, че се е помирила с майка му.

Нито Мария Бакалова, нито Валери Григоров, нито майка му – олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева, са коментирали публично слуховете, че снаха и свекърва не се понасят. Когато се разчу, че звездата от Холивуд е тръгнала за Америка, разделяйки се с мъжа на сърцето си за първи път, откакто го познава, стана ясно, че положението вече е нетърпимо. Явно обаче времето е излекувало раните на Бакалова и тя е намерила сили да прости грозните подмятания и прозрачните намеци на Гроздева, че не е от чергата на сина й. Говори се, че именно заради тях в края на миналата година актрисата си е събрала багажа и е заминала сама за Канада, където снима филм. Дотогава при всяко пътуване с нея беше и Валери.

Въпреки проблемите със свекървата, звездата и каскадьора продължават да са силно влюбени. За няколко дни, които прекара в България, Мария Бакалова не се е отделила от Григоров, твърдят запознати. Двамата намериха време да си направят специална фотосесия. Актрисата публикува няколко от кадрите в социалните мрежи с коментар „Ти и аз – винаги!”. Това може да бъде разчетено като своеобразен намек, че не смята да напуска каскадьора, а ако заради работата се наложи да се разделят, тази раздяла ще бъде само физическа.

Ден след като публикува тези кадри, Бакалова седна на първия ред в публиката на „Денсинг старс”, а до нея беше свекърва й. Фенка успя да ги щракне, докато разговарят и пускат есемеси в полза на Валери и партньорката в танците Дорина. От другата страна на снахата е седнал свекърът й, чието име каскадьорът носи. Прави впечатление, че родителите на самата Бакалова ги няма, а актрисата обикновено не се отделя от тях, когато е в България, особено от майка си Румяна.

Въпреки всичко от появата им в предаването стана ясно, че поне за момента томахавките са заровени в името на любовта. Ден след шоуто актрисата показа свои снимки от Дания с коментар „Мечтите се сбъдват”, разкривайки, че снима филм там. Още когато нашумя през 2021-а, звездата разказа, че винаги е мечтала за участия в датски кинопроекти.