Хората са бесни, че лице на статуквото спечели конгреса и на практика промяна в родния футбол няма да има. Продуцентът Маги Халваджиян си позволи да покаже явно пристрастията си към екипа на Димитър Бербатов. Водещите Геро и Рачков не само поздравиха с аплодисменти Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров, но и осмяха по жесток начин Гонзо. В „Като две капки вода” снощи пуснаха песен на Преслава, която обявиха за досегашния химн на БФС, а водещите измитираха танца на Борислав Михайлов на това парче в дискотеката.

След това обявиха новия химн на БФС и пуснаха песента на Константин „Ти си само 8 клас”. Парчето на Коцето е в чест на Георги Иванов, който твърди, че е завършил не само средно, но и висше образование, но истината е, че е само с основно. Гаврата с Гонзо в „Капките” е огромна. Според слуховете той е останал бесен и дори обмислял да съди Магърдич Халваджиян за уронване на имиджа и клевета, пише Клюки.

Лъжата на Иванов обаче е повече от ясна. Дипломите му са купени и има доказателства за това. През 2001 г. в „Шоуто на Слави”, потвърди, че е само с 8 клас, а в момента вади диплома за завършено средно образование през 1994 г. Този човек определено си заслужава гаврите и подигравките, коментират в средите.