Макар двамата да поддържат добри приятелски отношения, очевидно раздялата се отразява тежко на изпълнителката, твърди сайта Интриги. Тя е отслабнала драстично и няма здравословен вид, заключват фенове и близки. Припомняме, че двамата не са заедно от няколко месеца, като причината е изчерпани чувства от страна на двамата.

Не е ясно кой е инициатор на раздялата, но според запознати крайното решение било взаимно. Емилия живее сама и не ползва помощта на бавачка при отглеждането на трите си деца. Жорж от време на време й помагал с Жоржина, а майка й идвала вечер, когато певицата има участие в клуб. По всичко личи, че натоварения график и стресовото ежедневие на самотна майка на три деца, не се отразяват добре на певицата.

Тези дни певицата отпразнува 42 години и показа, че близките й хора са около нея с поредица от снимки. На една от тях присъстваше и Башур, който й поднася огромен букет с цветя. Никъде в посланието си към публиката обаче Емилия не опровергава клюката, че няма мъж до себе си. А в това, че има уважението на бизнесмена, не е задължително да са заедно, все пак е майка на детето му, коментират в бранша.