Популярният роден модист ще е специален гост във втората вечер на Sofia Fashion Week на 28 март и ще представи новата си колекция „Queens of the Night“. Облеклата му са насочени към клубната публика, те предизвикват изумление, не само с елегантната си линия, женственост и сексапил, но и със своеобразното качество да съединява миналото и настоящето, да миксира цветовете, да носи нова енергия и заряд. На следващия ден, 29 март, модният бранд FaithINFatih ще се представи и на балканска сцена, с ревю в град Ниш, където се провежда второто издание на модния фестивал „NaisaArtFashion“, който тази година ще се състои в четирихилядната зала „Чаир“ в сръбския град.

Фатих Осман е първият българин, който ще участва в престижното събитие, което дава сцена на най-популярните и талантливи дизайнери от Балканите. За своята модна премиера в Сърбия, дизайнера е подготвил от кутюр тоалети, по които работи повече от три месеца. Една креативна колекция, където е изпипан всеки един детайл, внасяйки история и загадъчност в нея

Само преди седмица, известната тв водеща от предаването „На кафе“, Елизабет Методиева, се довери за пореден път на младия дизайнер и облече негова рокля по време на едно от най-гледаните тв предавания, не само в България, но и по цял свят, „Нощта на Оскарите“. Специалното студио се излъчваше на живо в ефира на NOVA TV, а Бети получи комплименти за външния си вид, не само от кино спецовете, но и от зрителите на директното предаване.