Роксана разказа всичко ново около нея и разкри как върви подготовката за сватбата.

"Още като заживяхме заедно със Сашко, определихме тази дата. Преди това пак бях бременна от Сашо, но на 5 ноември направих спонтанен аборт. Няма да забравя тази дата. Бяхме много разстроени, но 14 дни по-късно бях бременна отново. Решихме да не променяме датата" - призна тя в "Папараци", цитира Signal.bg.

Певицата ще вдигне голяма сватба и заяви "Около 200 души сме поканили. Мария Петрова, Джена, Бони гримьорът, Софи Маринова, Тони Стораро, Фики ще бъдат със сигурност там".

Музикантите, които ще свирят на сватбеното й тържество са Азис груп.



Хитовата изпълнителка разкза как любимият й направил предложението за брак като обясни:

"Вече се чувствахме като съпрузи. Дори той се сърдеше, когато го представя като „приятелят ми“. Един ден се бяхме скарали, а той решил да ми купи пръстен. Аз съм на участие, на голяма сватба в Омуртаг. И по пътя само му нареждам „нали ти казах, че не искам скандали по пътя, не искам да пея нервна“, а той си мълчи, една дума не казва. На сватбата започна ритуалът с хвърлянето на букета. Водещата доста упорито ме извика да се включа и букетът буквално влезе в ръцете ми. Тъкмо да попитам това всичко нагласено ли е и Сашо дойде към мен с пръстена. Аз обичам изненадите, но този път се шокирах. Идеше ми да го удуша, защото 500 души станаха на крака, викат. Не бях подготвена. Понеже бяхме на турска сватба, извиках 10 пъти на турски „Да“.

За бременноста си Роксана сподели, че не е очаквала да наедрее толкова, но е щастлива, че бебчето расте голямо, като баща си. Половинката й Александър пък мечтае за семейство с 5-6 деца.

"С годините все по-рядко ние, известните личности, заставаме пред камерите и микрофоните, за да разкрием себе си. Ограничаваме интервютата си, защото често думите ни са криворазбрани или изопачени" - казва певицата.