''Очаквайте “Петък, Събота, Неделя” до няколко дни.'' Това издава певицата Роксана пред своите почитатели, които с нетърпение очакват новия й проект.

“Приятели, малко преди премиерата на новото ми парче реших да ви издам малко подробности около него - песента се казва “Петък, Събота, Неделя” и още от самото заглавие може да разберете, че градуса на настроение ще е на макс червено. Мариета Ангелова и този път не пропусна да е уникално добра. Музиката е дело пак, и пак, и пак на моя любим композитор и добър приятел Йорданчо Василковски - Оцко. За визията ми отново се погрижи моя си екип, отбора на отличниците в лицето на Стоян Апостолов (стил), Мис Бони (грим )и Емилио Стефано (коса). Забравих май да спомена, че песента е в дует с моя бъртовчед, колега, приятел, кръстник на първия ми албум “За всеки има ангел”, композиторът, който написа най-хубавата балада до момента за мен, а именно “За всеки има ангел”, човека фантазия - Силвистър Матеев, известен на всички, като SILVER. Специален гост в лентата е един от най-одумваните, скандални и интересни съквартиранти от къщата на “Big Brother” и “Vip Brother 2015” - Пламен Богданов”, разкрива Роксана в официалната си страница във Facebook, пише planeta.tv.

Режисьор на лентата е Николай Скерлев, с когото Роксана работи по последните си няколко видеоклипа. Със сигурност екипът е замислил много изненади за зрителите на телевизия “Планета” и “Планета HD”, които първи ще имат възможността да се насладят на новото видео на Роксана.