В началото на уикенда Роксана представи своя нов музикален проект със заглавие “Петък, събота, неделя“, с който много бързо завладя сърцата не феновете си.

Песента, създадена от композитора Йорданчо Василковски – Оцко и текстописката Мариета Ангелова, вече приближава 200 хил. гледания в официалния канал на телевизия “Планета“ в Youtube – Planeta Official. Този успех провокира Роксана да се обърне към публиката и да изкаже благодарност за топлия прием и подкрепата.



“Приятели, щастлива съм ,че парчето ви харесва и предизвика толкова много положителни коментари и мнения. Благодаря ви! Тук е момента най-искрено да благодаря и на всички мои колеги и приятели, които се включиха в премиерното представяне на дуета ни със Силвър. Софи Маринова, Галин, Мис Бони, Веско Риков и Сашка от Рико Бенд и Пламен Богданов засвидетелстваха уважението си към мен още веднъж, като застанаха с лицата си зад моя музикален проект. Това за мен означава много и няма да го забравя“, написа Роксана в официалната си страница във Facebook.



Припомняме Ви, че специално участие в лентата, заснета от режисьора Николай Скерлев, взима един от участниците в “Big Brother” и “Vip Brother 2015” - Пламен Богданов. Двамата се справиха перфектно с ролите си, а за визията си в “Петък, събота, неделя“ Роксана се довери на модните съвети на стилиста Стоян Апостолов, Мис Бони /грим/, Емилио Стефано /коса/.