Роксана е готова с нов сингъл, чийто видеоклип ще бъде заснет този петък - 19 септември, с режисьора Йордан Петков. Всеки фен може да стане участник в лентата като предварително трябва да заяви желанието си и да отговаря на изискванията на изпълнителката.

"Приятели, щастлива съм да ви споделя, че в петък снимам клип на новата си песен. Няма да издам нищичко този път. След като излезе клипът, предполагам до края на месец септември, може би началото на октомври, ще разберете. За сметка на това ще ви дам възможност, или поне на част от вас, да вземете участие в моя видеоклип.

За целта трябва да сте на възраст от 18 до 33 години, да сте супер позитивни и артистични. На този мейл: roksanafenclub@mail.bg може да изпращате ваши снимки(задължително), телефон за обратна връзка (задължително) и кратка информация за вас.



Повече за мястото на снимките и часа ще разберете в момента, в който се свържем с вас. Клипът ще се снима в София и може снимките да продължат до късно през нощта. Казвам това, защото знам, че ще има кандидати от други градове, за да си подсигурите транспорт. Нямам търпение да се видим, приятели!" - разясни тя във фейсбук профила си, пише signal.bg.