Още с влизането си в дома на Big Brother преди седмица шуменецът Денислав Минев породи лавина от спорове и интриги. Момчето се представи като футболист и манекен, а на въпрос на съквартирантите в кой отбор рита, плейбоят излъга с половин уста „в този на Шумен"

Гаджето на Денислав - чалга певицата Соня Немска разкри в студиото на "Малката сестра" по Нова ТВ, че годеникът й не възнамерява да гони топката, а мечтае за поп-фолк кариера като певец. Блондинката увери зрителите, че Денис имал много добър глас. Думите й обаче бяха опровергани от караоке мисията на съквартирантите през седмицата.

Скандалната Соня хвърли още една медийна бомба в телевизионния ефир. Поп-фолк дивата обяви, че съквартирантката Иванина Колева си има тайно гадже, което върти бизнес в Шумен. Денислав бил проучил всичко, но не било коректно да издава името на мъжа. През седмицата обаче Иванина изпита сериозни угризения за неспирните си ласки с новия брадър и се запита на глас „Боже, какво ли ще каже Румен за това?"

В четвъртък, когато съквартирантите обявиха своите поредни номинации за изгонване, искри прехвърчаха между двамата шуменци Наталия и Денислав. Те се номинираха взаимно. Дамата заяви, че съгражданинът й не е опитал да създаде контакти с никого, а Денис набеди Наталия за изкуствена. В крайна сметка негативният вот беше обран от Мартин и Иванина, а Филип беше номиниран за изгонване служебно.

Едно обаче е сигурно - двамата състезатели от Шумен до последно ще се номинират взаимно. Ако стигнат до финала, те ще разчитат на градската подкрепа и няма да искат гласовете да се канализират в две посоки. Не трябва да забравяме, че всички съквартиранти се борят за наградата от 300 хил. лв.