Албена Вулева изживява своята пълна промяна.

От месец насам скандалната водеща на някогашното хитово предаване „Сигнално жълто" обикаля лекари и козметици, където си избира какви корекции да нанесе по тялото и лицето си.

Ударната промяна във визията на блондинката се дължи на факта, че от 15 септември тя влиза в Къщата на „ВИП брадър" и определено ще е един от най-строго следените съквартиранти, пише "Всеки ден".

Само преди 3 седмици Албена е минала през кабинета на столичен пластичен хирург, който буквално е преобразил популярната си клиентка.



С инжектиране на хиалуронова киселина Вулева е променила формата на устата си, а освен това е загладила и назолабиалните гънки на лицето си - очертанията между бузите, устата и носа.

Когато тези места се запълнят с киселини, кожата се изпъва като платно и бръчките остават в историята, осведомяват вещи пластични хирурзи.

Албена си е направила и няколко процедури за отстраняване на тъмните кръгове около очите, известни още като „пачи крак".



За подмладяването при хирурга, който обаче не е използвал скалпел, а само алтернативни методи, Вулева е платила 2100 лева.

Припомняме, че само преди 2 години 39-годишната скандална дама изду и бюста си, поставяйки в него почти минимално количество силикон. Албена никога не е крила афинитета си към естетичната хирургия, стига да не се прекалява, както правят одумваните от нея чалга певачки.

Обикалянето по разкрасителни центрове в последно време е съвсем оправдано за блондинката, която на 15 септември ще е една от звездите, влизащи във „ВИП брадър".

Мадам „Сигнално жълто" се е спазарила да участва в риалитито срещу хонорар от 25 000 лева. Нейната задача е да провокира останалите съквартиранти.