Ексадреналинката Алекс сподели, че вече не се доверява почти на нищо, което чете в Интернет, тъй като се е убедила, че информацията там може да е много изкривена.

„Всякакви неща съм чела за себе си и вече дори не ги чета. Особено в Интернет! Дори и не се опитвам да следя такива новини и сайтчета. Дори не знам какво пишат вече. Нещо не ме кефят много“, категорична бе Алекс, пише bliasak.bg.

Макар по неин адрес да са се изписали куп клюки през годините, в които бе част от „Господари на ефира“, Алекс е спокойна, че най-близките й хора я познават добре и повечето и приятели вече не й се обаждат, за да я разпитват за всичко, което са прочели и чули за нея.

„Сега доста хора вече знаят кое е истина, кое не, кой сайт е по-реален и кой не. Хората вече дори сами си правят сметката и вече не се налага да ми се обаждат, за да преценят, защото сами си дават сметка кое е вярно и кое не. Естествено, има и хора, които на всичко вярват, но какво да се прави? Няма какво да се прави! Всичко отминава. А и какво ти пука всъщност, когато ти си ОК и знаеш какво се случва, как се чувстваш“, заяви ексадреналинката.