Фолк певицата Алисия се ядоса на колеги журналисти, които са съчинили история за детето й, а към скалъпеното писание са добавили снимка, направена отпреди 3 години, разбра HotArena.net.

Бившата на Валери Божинов вдигна патардия в собствената си официална страница във Фейсбук. Поводът бе статия отпреди седмици на печатно издание, което оповестява, че изпълнителката е зарязала детето си на село.

Според думите на чалга звездата, малкия Валерко ходи на детска градина и живее при нея, не във Вакарел, както бе описано във въпросната статия.

Ето какво написа певицата:

"Понякога и на мен ми писва!
Драги журналисти и редактори, които творите "сензационни новини" в това вестниче, ако уважавате поне малко читателите си, им предлагайте истински истории и актуални кадри, а не художествени измислици като тази, в която вкарвате детето ми и за цвят слагате снимка от преди три години. За ваша информация - синът ми ходи на детска градина, живее с мен и е обграден от достатъчно любов, без грандиозната издръжка, за която не спирате да пишете!
От цялото си сърце ви пожелавам тази година да бъдете по-достоверни, за да не си хвърлят читателите ви парите си напразно!"