Андреа разказа в свое интервю как е дошла идеята за създаването на песента "Най-добрата", с която скандализира преди дни.

“Някъде бях прочела, че човек, който не е смел в това, което прави, все едно не живее истински живот.

Затова с това парче реших да се впусна в поредното предизвикателство. Песента много ни надъха и съм щастлива, че я направихме с композитора Николай Пашев. С него за първи път работим заедно и му благодаря, че ми предложи такова страхотно парче”, споделя певицата.



Андреа казва, че винаги се е интересувала кои автори правят хубави песни и никога не е мислила да работи само с един композитор. Истината обаче е, че българските композитори не са много на брой.

“Работейки с голяма част от попфолк изпълнителите, няма как за кратък период от време те да създават парчета в коренно различен стил. Затова е нормално да се появяват допирни точки в песните.



Хубаво е един изпълнител постоянно да сменя авторите и да гледа да разнообразява с това, което е най-добре за него”, така певицата обеснява тенденцията в уеднаквяването на звученето на песните, написани от даден композитор.

Андреа разкрива, че все още не е готова да се отдаде на семейство и деца. Когато човек е прекалено амбициозен, каквито са двамата с Кубрат, той няма реална представа за живота си и за нещата, които му се случват.

Толкова е надъхан да успее, постоянно да работи, да прави песни, да се развива, да иска все повече, че личния му живот не е на дневен ред.

“Сякаш искаш да живееш още, това все едно е твоя живот и искаш той да не спира, защото ако спре, ще умреш вътрешно отвъд себе си, това усещам.

Малко крайно звучи, признавам си, но може би един ден и аз ще си променя начина на мислене”, разкрива Андреа в "Автограф" по Планета.