Валери Божинов изпълни обещанието си да гостува в предаването на Николета Лозанова „Поверително от NL“.

Той се явил в уречения от продуцентите Иван и Андрей ден и час в столичен хотел, но бил изненадан, че го посрещнал Азис. След като в първия брой на предаването на амбициозната плеймейтка тя самата беше разпитвана от Ирина Тенчева, сега на Азис се падна да изтръгне най-съкровените чувства на Божинов. Той има опит в интервютата от времето, когато водеше токшоу, пак продуцирано от Иван Христов и Андрей Арнаудов, пише „Уикенд“, цитира nauho.bg.

„Изрично ме предупредиха да не споменавам името на Николета. Но аз подходих по друг начин. Задавах си въпросите така: „Липсва ли ти?“, „Обичаш ли я?“, без имена. Знаех само, че не трябва да го изпускам от поглед. В противен случай рискувах интервюто“, разкрива тактиката си костинбродския славей за това как е накарал един мъж да се разридае пред камерата.

Божинов успял да удържи емоциите си, докато събеседникът му не бръкнал с нож в разбитото му сърце. „Спомних си всички моменти, когато сме били тримата заедно. Всяка емоция, всяка усмивка, припомних му неща, които никой друг, освен нас тримата, не знае. Не мисля, че някой друг, освен мен, щеше да се справи с това интервю. Бях разкъсван между най-добрата си приятелка и амбицията да покажа, че мога да извадя всичко от Валери – добро, лошо, всичко... Наложих си да говоря без емоция в гласа си, а това е много трудно. И аз бях на косъм да заплача“, не скри Азис.

След изтръгнатите от Валери признания и сълзи пред камерата, в екипа тръгнали опасения, че приятелството им може да рухне. „Всички ме питат не се ли е обидил, че му „пуснах кръв“ заради амбицията си. Не е. Мисля, че тази „кръв“ сама напираше да излезе, просто трябваше подходящия „вампир“, който да я изпие. Не искам да давам прогнози дали най-одумваната двойка ще бъде отново истинско семейство, защото рискувам да загубя най-добрата си приятелка“, добавя още Азис.