Бивш полицай и бивш затворник минаха първи през портата на "Фермата" при старта на риалитито. По-късно пристигна и бивш военен.

Ченгето преди Димитър Господинов сега е охранител. 33-годишният мъж е от София. "Аз винаги съм бил на кръстопът между доброто и лошото", казва той във визитката си. А мотивацията на Митко да участва във "Фермата" е детето му. Парите трябват за неговото лечение.

Лекарска грешка довела до детска церебрална парализа на синчето Ивайло според бащата. Лекуват го в Германия и това ще продължи още 6 години.

Бившият затворник Георги Варсанов пък е от семейство на професор. Аз съм недоразумение, може да съм сменен като бебе, смята пандизчията, който сега е фитнес инструктор в София.

"Влизам във Фермата, за да взема кинтите. Животът ми си е интересен и без това. На тези, които влизат от скука, ще им го направя много интересно - няма да им се вярва", заканва се Жоро.



Дамската компания като начало е осигурена от фризьорката на 41 г. също от София Мария Уайт. "Аз съм може би единствената жена, която е подала молба за развод 13 дни след сватбата си", гордее се тя. "Във „Фермата" искам да разбера дали съм толкова силен човек, за какъвто винаги съм се имала или съм поредната лигла с голямо самочувствие", разкрива Мария.

Мястото, което не е изкуствено пресъздадена в студио среда, е истинска ферма в района на Правец. Участниците няма да имат нито легла, нито посуда, а за ток и течаща вода дума не може да става.

В първото студио на риалитито коментатори са психологът на предаването Ани Владимирова, главният редактор Ники Николов и журналистите Люба Кулезич и Мартин Карбовски.