Бившият съпруг на Марая Кери - Ник Кенън, се опитва сериозно да издевателства над нея.

Според запознати при раздялата си с певицата, актьорът и водещ пожелал от нея 30 милиона долара.

Марая, разбира се, категорично отказала да даде баснословната сума на екслюбимия си.

Именно заради това сега Ник е на косъм да приеме космическа сделка, за да напише книга, в която да разкрие най-мръсните тайни на Кери.

"Марая искаше да даде на Ник 10 млн. долара, но той каза: "Не, по дяволите" и поиска 30 милиона", разказа приятел на развеждащото се семейство.

Певицата напомнила на бившата си "половинка", че в предбрачното си споразумение двамата се били договорили за 10 милиона.

Кенън обаче контрирал, че заслужава повече и ще получи желаната сума по един или друг начин.



"Той й каза, че може да напише книга и да вземе 30 милиона, че и повече - за бъдещ филми и за всичко, което е понасял от нея през всичките години, в които са били заедно", разкри още източникът.

"Сега Марая е сърдита, потисната и изплашена. Ако Ник разкрие нейните тайни, тя ще изглежда като отчаяна глупачка", добави той.

Кенън например смята да разкаже на света за странните хранителни навици на жена си, за наркотиците, които е вземала, за нейните психози, за това какво е говорила за колегите си и в крайна сметка що за майка е "звездата".

"Ник възнамерява да обясни защо опеката на децата трябва да се предостави на него. Марая му признавала, че никога не е искала деца и Ник смята да разкрие защо", посочва още източникът.

Миналата седмица Ник Кенън подписа споразумение с издателството "Сайман и Шустер", което предрича, че книгата ще стане бестселър.

Актьорът подаде молба за развод през декември 2014 година. Бракът на двойката продължи 6 години и двамата имат син и дъщеря, пише Bliasak.bg.