Приятелката на Чарли Шийн, порнозвездата Брет Роси, убедила любимия си да изгони бившата си съпруга Дениз Ричардс и техните деца от дома им, който е собственост на актьора.

Брет толкова силно ревнувала Чарли от бившата му съпруга, че поискала от него да изгони Дениз от дома й, който е собственост на актьора. Ричардс живее в луксозната къща заедно с дъщерите си от Чарли Шийн Сам на 9 г. и Лола на 8 г. и осиновената 2-годишна Елоиз повече от една година, защото къщата е близо до училището на децата.

"Брет иска да изгони Дениз от квартала, защото ужасно много ревнува любимия си от бившата му жена. Тя се оплаква, че когато излезе на улицата е принудена да мине покрай къщата на Дениз. Това просто не й харесва", издава източник на RadarOnline.

Чарли се раздели с Дениз Ричардс миналия месец. Според актьора Дениз умишлено отвела децата за коледните празници, за да не може да ги прекара с тях.

*Брет и Чарли

Слуховете твърдят, че актрисата знае, че бившият й съпруг иска да я изгони от имота, макар че той не я е информирал лично за желанието си.

"Близки на Чарли казали на Дениз, че той иска тя да напусне. Той не й е казал, защото в момента двамата не си говорят", допълва източникът.

Чарли, който има вече порасналата Касандра от предишна връзка и 4-годишните близнаци Боб и Макс от третата си съпруга Брук Мюлер, наскоро призна, че е направил Брет съпруга номер 4, за да нарани Дениз, пише БГНЕС.

*Дениз