Никога не е късно човек да стане за резил, а Луна е живото доказателство. Фолк певицата се излага постоянно, но с мераците за Бойко Борисов направо стана за смях, смеят се от ГЕРБ.

Фолк динозавърката не спря да прави шоу във ВИП Брадър, където щенията й към премиера станаха повод за доста смях и закачки. Певицата отправи публично предложение за брак към премиера, а Ненчо Балабанов от името на Бойко взе, че прие.

И докато Луна се изживява вече като премиерша, в ГЕРБ се смеят на мераците й към Бойко Борисов. Депутати разкриха как и самият Борисов се забавлява на желанията да му пипне мускула като законна половинка, пише "България днес", цитира hotarena.net.

„Каза, ами да взимам костюма и към Нови хан да се женя. После ни заяви да не го занимаваме с глупости“, разкри един от депутатите, пожелал анонимност.

Зам-шефът на парламентарната група на ГЕРБ е доста по-словоохотлив по темата. Красимир Велчев откровено определи мераците на Луна като „пълен резил“.

„Чух, че се е предлага и на Доган. Явно още не се е осъзнала със себе си. То никога не е късно да станеш за резил“, обяви още той.

Колежката му Цвета Караянчева пък допълни, че в крайна сметка всяка жена има право да си фантазира и мечтае, ама някои работи просто няма как да се получат.