Синът на Жени Калканджиева - Георги и наследникът на Ирен Онтева – Кристиян, са полудели по дрехи, на които има изрисувана весела гъсеница.

Манията на децата обаче не е просто поредната им прищявка. При откриването на детски център ВИП хлапетата основали свой собствен клуб.

„Няма какво толкова да се притесняваме. По-добре да се прехласват по гъсеници на дрехите, вместо да се събират и да играят хазарт или да разглеждат колекции от оръжия”, заяви Калканджиева. Тя е известна с това, че се стреми да възпита сина си строго, без да му позволява особени волности.

За „членство” в клуба на ВИП хлапетата се записаха още Александър, синът на Мис България 1999 и настоящ юрист Елена Ангелова, и шестгодишният Харис - отрочето на попфолк певицата Есил Дюран.

Основателят на група „Латинопартизани” Искрен Пецов сам „записа” в клуба сина си Георги. Водещата на „Звезден прах” по телевизия bbt Ева Кикерезова представи на всички синчето си Никола, който след това беше поверен на грижите на татко си. Телевизионната водеща Радост Драганова правеше компания на своята принцеса Изабела, а моделката Галена Георгиева - на дъщеря си Виктория. Заедно с всички тях се забавляваха и децата на няколко носителки на титлата „Мисис България” - наследниците на Росица Стойчева, Лазарина Стефанова и Паолина Петракиева.