Водещата на "Модерно" Радост Драганова призна, че е ходила на психолог преди време, тъй като не можела сама да се справи с дъщеря си Изабела.

“Имаше един момент, в който отказваше да прави всичко. Съвсем се притесних, че нещата отиват наопаки и говорих с психолог”, споделя брюнетката, която освен водеща е и юрист на Столичната община.

Преди няколко седмици Бела сериозно уплашила майка си. “Боледуваше изключително рядко, но последният път, когато беше болна, в продължение на 3 дни температурата не падаше. В един момент не поемаше никакви лекарства и течност. Всичко повръщаше. На третия ден температурата й стигна почти 40 градуса!

Седях до нея 2 часа и си казах: “Боже, аз наистина не мога да й помогна. Какво да направя? Тогава за първи път усетих страх за нея и че има неща, които не могат да се контролират”, спомня си Радост. Лицето на “Модерно” твърди, че няколко пъти е изпадала в депресия, която обаче траела само 3-4 часа.

Бела е дъщеря на Радост от брака й с Явор Златанов. Припомняме ви, че преди две години папараци заснеха уж щастливо омъжената водеща “на калъп” с продуцента на “Биг брадър” Ники Николов, пише blitz.bg.

Снимка: Bulphoto