Креватните подвизи на водещата, станала известна с предаването „Огледала“, са толкова много, че могат да послужат за сюжет при написването на няколко тома булевардни романчета.

Дългокраката чаровница, досущ като Алиса може да живее в огледален свят, само че не в един, а в няколко, пише razkritia.com.

Защото на Радост нищо не й пречи да се мушне под завивките на чужди мъже, докато съпругът й (вече бивш) си мисли, че тя е на работа или на командировка.

Радост Драганова всъщност е Недка Георгиева. Цялата автобиография на водещата е измислица с цел тя да прикрие миналото си, от което явно се срамува.

По време на своето следване в Пловдив, където младата студентка учи „Руска филология“, тя се влюбва в креватната гимнастика и започва да си ляга с най-различни мъже.

Особено много си пада по мутрите с дебелите портфейли, които са готови да дадат всичко, което поиска красивата принцеса.

В крайна сметка тя прекъсва своето обучение поради слаб успех и решава да си смени името – целта е слабата студентка и леката жена „да умре“, за да може на нейно място да се появи умна, можеща и здраво стъпила на земята дама.

Кирливите гащи на Радост бяха изложени на показ миналата година, когато съпругът й Явор я хвана в крачка със сценариста от „ВИП Брадър 3“ Ники Николов.

След като видя многото снимки на грешните любовници, направени от специално наети детективи, Явор тотално беше разочарован от своята жена и веднага й бита шута.

Но не стига това, той реши да се порови в миналото й и попадна на списък с немалко мъже, сред които фигурираха и имената на най-добрите му приятели.

Фаталната Радост имала връзка с фризьора си Гого, с когото водела любовни разговори, ползвайки тайна СИМ карта. Всяка сутрин, когато Явор Златанов отивал на работа, тя активирала картата си, за да си уреди среща с любовника.

Драганова е минала и през леглото на рекламния бос Краси Гергов, но връзката им била мимолетна.

Освен с всички тези мъже, тя сложила рога на съпруга си и със столичния общинар от ГЕРБ Орлин Алексиев.

Наглостта й дори прекрачила всички граници и тя поискала да отиде с него на любовен воаяж в Дубай и Тайланд, лъжейки мъжа си, че отива на командировка.

Той обаче не я пуснал, защото усетил, че невярната му съпруга пак кръшка.

А една от последните тръпки на тв водещата е небезизвестният политик Лъчезар Иванов, известен като Лъчо Мозъка. Двамата често се срещали в дискретен и елитен столичен хотел, за да консумират своята връзка.

Любовниците били интимни и до ден-днешен, което показва, че последният, макар изритан от своя пост, навремето добре се е погрижил за своите банкови сметки, за да си позволи днес лукса да глези красивите си принцеси…