Е, и това се случи - Джуджи се изгуби в столицата на родината ни!

Чаровната асистентка на Гала бе засечена от папараците на "България Днес" да се лута из София в края на седмицата. И то не по забутаните безименни улички из "Орландовци" например, а в центъра.

Деляна Маринова, както е цялото име на Джуджи, пореше тротоарите пеш като апостолите, пише bgdnes.bg. Навремето тя преживя ужасно тежка автомобилна катастрофа, в която едва оцеля. Точно затова тя избягва да се вози в коли, а предпочита ходенето. А пък е и здравословно.

Джуджи мина шест пъти през един и същ ъгъл - първо ходеше бавно, усмихнато. На третия път, в който излезе край същото място, настроението й се развали. Обърна се, свърна в неугледна пресечка и се изгуби отново. Накрая бившата лична секретарка на един от най-богатите мъже - Владимир Грашнов, реши да ползва жокер "Обади се на приятел". Извади си телефона и започна да проси указания от познати.

Явно след участието си в "Шатрата", където бе затворена с ромски семейства, Джуджи е изгубила ориентация. Блондинката отчаяно търсеше адреса на своя позната, на която да отиде на гости. Репортерката много обича да подремва следобед и покрай рандевуто щяла да удари една глава в леглото на приятелката си.

Иначе Джуджи се носи много модно - с чанта на Луи Витон, чиято цена е крайно солена, черен клин, високи токчета и животинско палто.

Снимки: Владимир Стоянов и Николай Минчер, България Днес