В търсене на силни, секси и много зареждащи и вдъхновяващи момичета, които да ви представим, решихме да се спрем на Елена от хитовата банда Ice Cream.

Безспорно тя вдъхна на групата нужната й доза увереност и с уникалния си глас я изстреля начелото на родните класации.

Поговорихме си с Елена за началото й в Ice Cream, затова какво сбъркано има в музикалния бизнес в България, затова как се поддържа в перфектна форма и затова какъв модел за подражание се стреми да бъде за феновете на групата.

- От кога се познаваш с момчетата от Ice Cream и как започнахте да работите заедно?

-Познаваме се от както аз бях на 14-15 години. Студиото им се намираше в квартала, в който аз живеех с родителите ми. Попаднах в компанията им, интересувах се от музика. Бях открила, че имам талант, но несигурност в мен не ми позволяваше до тогавашния момент да го развивам. Един ден с Дани ( Ice ) опитахме да запишем нещо и се получи. В последствие ме поканиха да стана част от Ice Cream и започнахме да работим заедно.

- Разкажи ни малко повече за последното ви парче „Заредени“, както и за клипа към него?

-Заредени е песен за настроение и усмивки. Опитахме да покажем емоциите, които ни следват през летния сезон и се надяваме, че хората го усещат. Видеото го режисира Ясен Григоров, а оператор е Темелко Темелков. Снимахме 4 дни и 4 нощи. Беше тежко, но в същото време изпълнено с много забавно случки, гафове и спомени. Аз примерно трябваше да преборя страховете си от големи кучета и да вляза в стадо с овце, пазено от 5 овчарки. :)