Нахалството на Елица Тодорова няма край. Перкусионистката, която се пробва и като певица, се натиска на Редмен с надежда за дует с американския рапър.

След провала си на Евровизия тя смята, че е време да се пренасочи от народната музика към по-комерсиални стилове. Затова сериозно обмисля да смеси етното с рап, както правят и много от родните фолк певици.

Елица вече има няколко готови идеи за дуети с известни хип-хоп изпълнители, като най-атрактивен за целта й се струва Редмен. Рапърът е работил със световни звезди като Кристина Агилера и Пинк. Бившата половинка на Стунджи е убедена, че една песен с него може да й отвори много врати извън България.

Редмен вече има дует с роден изпълнител - колегата му Бобо. „Щом записва с Бобо, защо да не запише нещо и с мен?", коментирала амбициозната певица пред познатите си. Тя не губила много време, а използвала първия възможен момент, за да се запознае с американската звезда, пише ''Всеки ден''. Това било афтърпартито в столичен клуб след концерта на „Джамирокуай" преди няколко дни. На него Редмен беше поканен като диджей. Елица се беше издокарала с тясна минирокличка, която подчертаваше задните й части, и сандали с много високи токчета. Рапърът веднага оцени фигурата й и нямаше нищо против да изслуша идеите й за бъдеща съвместна работа.