Емануела, която миналата седмица бе рожденичка, получи страхотна изненада от приятеля си - 161 рози по случай 161 дни от началото на връзката им.

Ето какво сподели певицата в телефонен разговор пред "Папараци": "Букетът е от моя приятел. Досега съм си разкривала връзките и винаги е ставало нещо. Не че се крием, но предпочитам да не коментирам кой е", цитира signal.bg.

Фолк звездата е публикувала снимки с новия си приятел в социалните мрежи и феновете й вече са виждали кой е мъжът до нея. "Много е хубав" - потвърди певицата, и не отрече, че името му е Мартин.

По повод на това дали има някои нови скъпи придобивки - апартамент, кола, хитовата певица заяви: "Защо трябва да залагаме на материалните неща? Аз не съм такъв човек! Никога не съм обръщала внимание на такива работи, просто смених колата си с по-комфортна".

Емануела е в най-пиковия период на своята досегашна кариера като се радва на силна подкрепа от страна на публиката, новите й проекти бързо се превръщат в хитове, а графикът й със сценични изяви е изключително интензивен.