Битов конфликт и битка на титаните ще се разрази в епизода на Къртицата 2 тази вечер.

Суперохранителят Емил Каменов и определящият се като суперчовек Борислав, ще се изправят в свиреп сблъсък на силите, породен от тривиална липса на храна.

Колко първичен и озверял става Емо, когато е лишен от любимите си пържоли и какъв риск пое Борислав, като се осмели да му противоречи, ще видите довечера.

Рожденничката Виктория Джумпарова, която бе прекръстена на „Пинджурова”, получи интересен подарък от сестра си. Какви емоции предизвика той у манекенката и радостна ли беше Вики – изненадата предстои.



Изолираният от света Емил Русев ще приеме поредното предизвикателство по пътя към спасението си.

Връщането му в Базата при останалите участници и съпругата му Христина, ще мине през среща с бившата му любовница Виктория, с която ще останат насаме в Изолатора за 24 часа.

Разкаяние, прошка или поредната драма в търсене на истината за любовта помежду им, както и защо Виктория съжали, че „няма пистолет в момента”– очаквайте тази вечер от 20.30 ч. по TV7.
В утрешното живо предаване, Заселниците ще бъдат пратени на Витоша, където ще премерят сили с уменията на смели и интелигентни немски овчарки.