В първия есенен ден Емилия бе сред гостите на изисканото градинско парти, което американският посланик в София Джеймс Уорлик даде в градината на своята резиденция.

Звездата на телевизия "Планета" бе посрещната лично от Негово превъзходителство и бе отрупана с комплименти. Посланик Уорлик отлично познаваше творчеството на певицата и не скри желанието си да бъде гост на някой от нейните клубни концерти в столицата.

Есенното парти в Американската легация бе изпъстрено с добре познати лица, както от бизнеса, така и от артистичните среди. На събитието беше и почти целия творчески състав на сериала "Стъклен дом", заедно с режисьора Димитър Митовски.

Актрисите Елена Петрова и Яна Маринова също вдигнаха наздравица за есента в компанията на Емилия. Певицата не скри мечтата си да пее в Америка, където досега не е била. Запознати припомнят, че за своите 11 години артистична кариера, Емилия е била гост на българите в много страни по света. Освен в Европа певицата е изнасяла концерти и пред сънародниците ни в далечна Австралия.

Дори тази година тя бе специален гост на Третия събор на българите по света, организиран от в. "Будилникъ", който се проведе в Клисура с медийната подкрепа на телевизия "Планета".

Източник: planeta.tv