Каква е фитнес програмата на Гуинет Полтроу? Актрисата, носителка на Оскар, не е от “богоизбраните”, които свалят килограми от само себе си, а тренира усърдно, за да поддържа добра фитнес форма.

Гуинет Полтроу е майка на две деца, но е все така слаба и стегната, както преди ражданията, пише rozali.com. Тя е една от “най-послушните” възпитанички на звездната фитнес треньорка Трейси Андерсън и тренира по специално създадена за нея програма “New Year's butt”.

Гуинет Полтроу започва да работи с Трейси Андерсън след раждането на второто й дете. След кратка постродилна депресия актрисата се връща към фитнес рутината, но не вижда веднага резултатите, които иска.

Работейки със своята треньорка, тя прибавя екстремно интензивна тренировка към ежедневния си график (тренира по 2 часа 6 пъти седмично), за да поддържа тялото си в перфектна форма.

*Гуинет Полтроу (Снимки: Getty Images/ Guliver)

“Наистина е трудно. Но ако изпълнявате стриктно указанията й, само за 10 дни ще постигнете голяма промяна с формата на бедрата си”, убедителна е Гуинет Полтроу.

Има няколко варианта в последователността на изпълнение на упражненията, но Трейси Андерсън препоръчва на всеки свой клиент да започне с 20-30 повторения на всяко от упражненията, за да се получи завършена, високоинтензивна тренировка.

Цялостната тренировка включва също 40 минути кардио танци и комплекс упражнения за ръцете.

Интересното при тренировъчния метод на Гуинет Полтроу е, че на всеки 2 седмици се променят упражненията, за да се избегне рутината от привикване на тялото към определени упражнения.

*Гуинет Полтроу

руго специфично при тренировките на Трейси Андерсън е, че тя поддържа висока температура в помещението - около 27 градуса. Тя е убедена, че когато се изпотяваме, изгаряме повече калории. Ако изберете да тренирате по метода на Гуинет Полтроу, бъдете готови да се потите много.

Трейси Андерсън никога не ползва тежести над 1,5 кг и е категорична: “Никоя жена не бива да тренира с тежести над 1,5 кг!”

Гуинет Полтроу не пропуска тренировка, дори когато не може да се види с треньорката си. Тя ползва DVD-то на Трейси и си прави упражненията със същото темпо.

Сигурно се чудите при тези интензивни тренировки какво яде Гуинет Полтроу? Актрисата е решила вместо да брои калории да залага на по-интензивно кардио. Освен това Гуинет Полтроу не яде червено месо, но не изключва от менюто си пилето, рибата, кашкавала и десертите. Просто ги изгаря с кардио.

Вижте видео:

Гуинет Полтроу и Трейси Андерсън по време на интензивна тренировка

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver