Вдъхновена от Феликс Баумгартнер, който преди броени дни скочи от ръба на космоса с парашут, ''Мис България 2012'' - Габриела Василева осъществи своя дълго бленуван скок на летището в Ихтиман. 

Неслучайно, точно в Деня на парашутиста в България - 18 октомври, красавицата най-после сбъдна една от най-големите си мечти - скочи с парашут от 3500 метра, в тандем с опитения инструктор Драгомир Недков от парашутен клуб Skydive Sofia. Тази година каузата на ''Мис България'' е за ''Превенция от наркотична зависимост при младите хора''.

Габриела Василева направи своя полет от ръба на възможностите и борбения си дух като част от съвместната си кампания с !no frame media. С това предизвикателство Габи успя да докаже на себе си, че ''Няма невъзможни неща'', както и ще даде пример на младите хора в България, че могат да изпълват съществуването си с безброй интересни преживявания и има много начини да бъдеш щастлив без дрога и други зависимости, които оковават свободния дух на човека, пише bulphoto.com.