Маниакална ревност развил любовникът на Мария Християн Гущеров. Той отнел всички човешки свободи на известната си любовница, вече дори по телефона с дружките си не говорела, ако той първо не й разреши.

"Птица в златна клетка, заложница на милионите", цъкат приятелките на певицата.

Двамата са заедно 24 часа в денонощието и богаташкият син не дава и минутка свобода на Мария. Освен че й държи сметка с кого общува по джиесема, той напълно е забранил срещите й с приятели без негово знание и съгласие. А най-често самият той присъствал, за да е наясно какви ги върши изгората му.

''Идва да си прави косата с него. На козметик също я придружава. Това е същински затвор. Оставя я пред салона и стои през цялото време. Дори проверява дали е вътре и докъде е стигнала процедурата. Този човек е маниакално ревнив", коментират приятелки на певицата, с които тя се вижда вече само докато си боядисва косата.

През цялото останало време е плътно до богатия си любовник и няма право на лични срещи.

Самата Мария не се оплаквала от поведението на гаджето си и се опитвала да го оправдае. По думите й било нормално непрекъснато да е с нея, защото я обича и му липсва дори за минутка.

Колежките на Мария във фирма Пайнер обаче също са на мнение, че Гущеров страда от маниакална ревност. Заради заболяването му Мария от 5 месеца няма право да пее по заведения и кариерата й запада главоломно. Тя дори е заплашена с изгонване от Пайнер, тъй като заради отсъствието й от сцената, песните й не се продават и компанията губи.

Пред колежки Мария дори се е изпуснала да сподели, че Гущеров контролира и интернет изявите й. Той преглеждал лично всяка снимка и статус, които ще пуска в страницата си във фейсбук и разрешавал да се публикуват само фотоси, но които тя не е разсъблечена. По същия начин милионерът се държал и с дъщерята на Мария, Марая. Малкото момиченце имало достъп до майка си, когато Християн прецени и освен това той лично нареждал програмата на детето.

Все пак петзвездният затвор на певицата включва ваканции в най-елитните курорти на света. Цяло лято тя почти не се е прибирала в България, а наскоро си пусна снимки от плажа в Сен Тропе, пише slava.bg.