Нова ударна вълна от сериали ще ни залее до края на месеца.

Този път виновниците са от ТV7, които са подготвили две чисто нови поредици. Голямата новина е, че комедийният сериал "Сутрешен блок" ще върне на малкия екран любимеца на поколения ценители Тодор Колев.

Големият български актьор ще поеме главната роля на водещ на сутрешния блок, а до него ще застане и дъщеря му Албена Колева.

Тя пък ще играе кисела и хаплива секретарка, която знае всичко. Поредицата е дело на телевизията заедно с "Олд Скуул" и ще покаже по смешен начин всичко онова, което се случва преди "Добро утро, драги зрители" и след "Желаем ви приятна вечер с програмата на TV7", пише в. "Стандарт".

Още в първите епизоди гост-звезда ще бъде Светльо Витков, който ще коментира президентските избори. Потвърдено е участието и на популярната водеща Кака Лара.

Паралелно със свежия хумор на Тодор Колев ще стартира и адвокатската сага "Кантора Митрани", този път копродукция с "Медиапро Ентъртеймънт".

Всеки епизод ще разглежда самостоятелен юридически казус, като основната линия на сюжета проследява съдбите и личната борба на адвокатите.

Продуцент на "Кантора Митрани" е Миро Янев с изпълнителен продуцент Николай Урумов. Режисьори са Виктор Божинов и Станислав Тодоров-Роги, а главни оператори Антон Бакарски и Григор Кумитски. Сценарният екип са Добромир Байчев, Ивайла Радулова и Мони Шварц.