Според най-новата клюка и фолк певицата Кали е влязла в отбора на силиконовите красавици, пише bliasak.bg.

- Кали, говори се, че си си сложила силикон.
- Дали съм го направила или не, не мисля, че би трябвало да е от значение за хората, които ме слушат. Основното, което занимава феновете ми, е музиката ми. Какво значение има дали имам силикон или не след като хората се забавляват в заведенията на песните ми, независимо дали аз съм там или не.

- Какво ти е отношението относно естетическите корекции?
- По отношение на естетическите корекции никога не съм била твърдо против. Продължавам да съм против и да твърдя, че не одобрявам когато някой си слага силикон и се надява с това да изгради добра кариера.

- Какво мислиш за момичетата на 18 години, които си увеличават бюста?
- Против съм млади момичета да си слагат силикон, ако нямат необходимост от това. Като под необходимост разбирам прекалено малък бюст или с някакви проблеми, което може да доведе до комплекси. При една жена в зряла възраст, особено след като е родила, нещата са по-различни, защото тогава бюстът се отпуска и причинява дискомфорт. Защо да не си сложи, особено ако има финансовата възможност? Този вариант го подкрепям. Все пак живеем в 21 век и медицината е достатъчно напреднала точно заради това.



- Мъжът ти би ли те харесал повече с по-големи гърди?
- Това трябва него да питате. Но пак казвам, че дали имам или не силикон не е важно. Но и даже да е така, това трябва да интересува само мъжа ми, който единствено би могъл да му се наслади. За тези, на които им е толкова важен отговорът дали имам корекция, нека сами си го намерят.

- Певиците в „Пайнер“ масово имат силиконови импланти. Това може ли да е причина, за да си сложиш и ти?
- Аз не мога да се влияя от масата. Ако ми се наложи да променям нещо по себе си, ще е само по лични причини, а не защото някой ми го налага. Важно е един изпълнител да изглежда добре, да е добре облечен и да има добра визия. Но най-важното е хората да са доволни след участието му. А в крайна сметка диджейте не избират песните спрямо визията на изпълнителите, а спрямо други критерии. По-важно е изкуството като цяло. А и аз не съм модел на пластичен хирург.