Тя е един от най-известните модели на бельо и от тези нови снимки е видно защо, пише "Дейли мейл".

Кели Брук красиво изпълва с женствените си форми последната линия от колекцията за бански костюми на "New Look".

31-годишният модел изглежда страхотно в розови бански с къдри, довява пролетния дух в бански с флорални мотиви и е просто зашеметяваща с ретро визията си в черно-бяла цветова комбинация.

Освен сексапилните фотосесии които прави, Кели е и водеща на "Celebrity Naked Ambition", двучасово риалити, което надниква в живота на обещаващи холивудски актриси, които са дръзнали да изложат голото си тяло пред екрана.

На нея самата нерядко й се случва да се появи разсъблечена. В миналогодишния филм на ужасите „Пираня” 3D, например, тя се появява чисто гола.

Показа прелести и на сцената на нашумялото шоу „Calendar Girls”, а и все пак започна своята кариера с появата си без горнище - стана известна като моделът от трета страница.

„Доставя ми удоволствие да се снимам в секси бельо или бански, защото това ме кара да добивам самочувствие, но преди тези сесии трябва много да работя върху фигурата си.”, разказа тя за Daily Star.

„Не съм така самоуверена по отношение на тялото си, както хората си въобразяват. Напротив – с годините ставам все по-неуверена”, добавя тя.

Въпреки известната несигурност обаче, тя напълно изключва пластичните интервенции: „Всичко това, което виждате си е мое и на мен ми харесва, че фигурата ми не е прекомерно слаба.”

„Харесвам си формите и за всеки, който някога е виждал как си хапвам е ясно колко ми коства после.”

Рекламираната от Кели Брук линия на "New Look" ценово стартира с £8.99 за долнище и £16.99 за горнище на банските костюми.

Вижте фотогалерия:

Кели Брук за '''New Look''