Американската рок банда Kings of Leon иска да вижда "малко повече голота" по концертите си.

Групата пожъна огромен успех сред почитателите си с песента "Sex On Fire", но сега след като всеки от тях е щастливо женен, момчетата се притесняват да не станат безинтересни на феновете си. Може би заради това всеки един от членовете на американската банда е на мнение, че концертите им трябва да бъдат "обогатени с малко голота".

"Всички ние сме женени и това донякъде е скучно за почитателите ни, така че няма да е лошо да станете свидетели на малко голота по време на представленията ни", разкри пред списание "Q" басистът на групата Джаред Фолоуил.

"Ние излизаме пред публиката и разкриваме сърцата си, ако някой иска да ни покаже малко голота, то това би се отразило само положително на шоуто", добавя Джаред.

За сметка на женската голота по концертите на звездите, миналата година техен почитател се съблече и направи шоу не само за феновете, но и за самите изпълнители на сцената.

"Оттогава не е имало голота по представленията ни, а това наистина е важна подправка за едно качествено шоу", коментира още басистът на бандата, пише БГНЕС.