Константин е на мнение, че докато в последно време изпълнителите от попфолка се стремят да правят песни с по-изчистени и поетични текстове, хип-хопът завладява младата аудитория с освободеност и с директен изказ.

"Младите хора са широкоскроени, над нещата, готини... Кефят се много на "Студентка", самоиронизират се, имат чувство за хумор и т.н. Много съм доволен, че стана така. Точно това прави песента по-различна, да не е като всички останали, обикновени песни, с текстчета да не би да бъде вулгарно, да не би така... И в крайна сметка какво става - рапърите спечелиха все повече фенове, а ние се връщаме към красивите текстове. Както едно време аз правех с Надежда Захариева, Дамян Дамянов, имам песни със симфонични оркестри, много красиви неща. Ние се връщаме натам и губим позиции. А най-готиното е да казваш нещата с истинските им имена. Добре, че 100 Кила се намеси в песента" - споделя изпълнителят във "Фолкмаратон".

Мелодията на песента "Студентка" е била замислена с друг текст, разказа той и разкри част от него.

"Песента първоначално имаше текст: "Приятелю, как си ти, знаеш как ме боли. Тя си тръгна и с нея взе от мен сърцето си. Че не искам да я видя - кажи й, че съм щастлив, а в същото време ме боли". Обаче това е много меланхолично, много драматично. Пролетта беше тогава, очаквахме песента да бъде готова за лятото, когато всички искат да се забавляват, идва морето... И сега ще запеем: "Приятелю, как ме боли"... Искахме нещо весело, готино и се получи много яко" - обясни Константин, пише signal.bg.