Водещият на "Факторът Кошлуков" Емил Кошлуков се появи с нова изгора в публичното пространство. И прикова погледите върху себе си с младото си гадже.

Новата придобивка на Кошлуков е мургава фина дама с гарваново черни коси и очи. Двамата бяха щракнати в тузарски комплекс в Слънчев бряг на официалното откриване на плажен бар, разположен на метри от редица нощни клубове.

Дали заради жегата или по друга причина водещият обилно се потеше. Освен това впечатление на гостите направи, че въпреки топлото време телевизионерът носеше жилетка.

Дамата на сърцето му цяла вечер бе плътно до него и го държеше за ръка, но дискретно. Тв водещият отдавна е известен с това, че  не обича да афишира връзките си.

Редица красавици се радваха за малко на вниманието на бившия партиен лидер, преди да ги зареже. За негови гаджета са спрягани миската Ивайла Бакалова, манекенката Боряна Шехтова и Надя от тв предаването „Елит”.

Емил Кошлуков има дъщеря от ученическата си любов Наталия. Малката се родила, докато Кошлуков имаше проблеми със закона. В момента дъщеря му живее с майка си в Маями, където тв водещият ходи често през лятото, пише hotarena.net.