Красимир Аврамов подготвя дует с попфолк певица, разкри той при гостуването си в "Открит микрофон".

"Има песни в попфолка, които аз харесвам. Харесвам някои от певиците, те си знаят кои са. Не искам да споменавам имена, за да не се обиди някоя, ако пропусна. Бих пял с попфолк певица и ще има такъв дует" - призна той, пише signal.bg.

Запитан дали би експериментирал с песни във фолк стилистика, Аврамов обясни: "Попфолк няма да е точно, но може би да има лек ориент елемент в песните ми. Има една моя песен, която се казва "Пустинен океан", може да я намерите, тя има много попфолк елемент".

Изпълнителят вече подготвя няколко нови парчета. За проектите си казва, че ще бъдат в линията, която постави с новия си сингъл "Loving you this way".

"Следващите 8-9 парчета ще бъдат точно в този стил. Ще има и балада, която ще бъде с известна българска певица от попфолк жанра. Песента не е попфолк, а поп, но певицата е от попфолк жанра, от топ изпълнителките е. Ще бъдем заедно в една много уникална песен. Смятам, че ще се хареса на много хора, тъй като е известна френска песен, но ще бъде представена на български - кавър" - споделя Краси Аврамов и обяснява още, че парчето ще бъде изпято изцяло на български, като автор на текста ще е самият Аврамов.