Крисчън Слейтър е отправил покана към актрисата от „Стъклен дом” Яна Маринова да отиде при него в Холивуд, научи "Монитор".

И двамата да се снимат в някой от следващите му филми. Крисчън обаче е останал очарован не само от сексапилната визия на нашата актриса, а най-вече от нейните перфектни умения като каскадьор.

Слейтър се среща с Яна, докато работи в продукцията „София”. Тогава вече са тръгнали снимките на най-успешния сериал по bTV “Стъклен дом”.

На Яна й се налага да снима цяла нощ като каскадьор с черна перука и опръскана с кръв. А на сутринта да слага червения лак и лъскавите дрехи на „Елена Атанасова- пиарката на мола”. Слейтър обаче и не подозира, че красавицата е изключително популярна в родината си. Но един ден се налага да работят заедно.

„Имахме една хубава бойна хореография, в която го пребивам от бой с една пръчка, той взема от земята друга, успявам да я измъкна от ръцете му, тръгвам да го застрелвам, но се отказвам и с един шут му размазвам физиономията. Шутът ми мина на 30 см от лицето му. След това Крисчън каза: Боже Господи, това беше толкова близо! Бях сигурна в себе си. Винаги преди снимки репетираме боя със съпруга ми и с останалите момчета от каскадьорската група „Алфа стънт”, в която членувам”, е лаконичната й оценка.

Тя обаче спестява от скромност това, че Слейтър с възхита й казал: „Яна, ако някой ден ти омръзне България, идвай при мен в Холивуд.

Ти си перфектният каскадьор. Бих искал да направим следващия ми филм заедно. Защото с теб се чувствам сигурен.” Тези думи Яна винаги ще помни. А на въпроса как изглежда отблизо Крисчън Слейтър Яна само се усмихва: „Като един секси мъж. Суетен точно колкото трябва, ухажван, със самочувствие, добър актьор и със страхотно чувство за хумор.”
.