Лора Крумова е в силно обтегнати отношения с мъжа си Сотир заради негова заигравка със сервитьорка от заведение, помещаващо се на партера на търговски център.

Колежки на овалната водеща на „Комбина” по Нова тв разкриват, че тя е забранила на съпруга си да посещава заведението, което се намира в същата сграда, откъдето се излъчва на живо неделното телевизионно предаване заради съмнения, че Сотир й кръшка с келнерката Мария, писа „Уикенд“.

„Мъжът на Лора всеки ден я води и взима от работа, а докато я чака, пие фреша си в бара. Изглежда, че там се е сближил със сервитьорка на име Мария и е започнал да поддържа тайна връзка с нея”, одумват разклатения брак на чаровната дебеланка нейни колежки.

Според думите им, любовната афера между Сотир и келнерката, която вече е в миналото, е продължила 2-3 месеца, но двамата са преустановили срещите си, тъй като са били заловени от мнителната Лора Крумова. Водещата имала само косвени улики, че Сотир й изневерява със сервитьорката, която също е блондинка, но без излишни килограми. Разправят, че телевизионерката научила за извънбрачната връзка на мъжа си, ровейки в телефона му. Там видяла, че Сотир често разговаря с човек, записан под името Марин. Проверка на Лора обаче установила, че мъжът й е записал с мъжко име сервитьорката и сигналната й лампа светнала.

*Лора и Сотир, сн. Фейсбук

В свое оправдание мъжът на Лора Крумова обяснил, че управителят на заведението се казва Марин и че е записал телефона, за да прави резервации на свои приятели там. Сърф инструкторът обаче не успял да даде задоволително обяснение защо на мобилния телефон не вдига Марин, а засуканата келнерка.

„Тази история е вече минало. Лора прости на Сотир, но не и на заведението. За да унижи предполагаемата любовница на мъжа си, тя започна ежедневно да посещава бара с колежката си Галя Щърбева и да се държи господарски с момичето. Настаняваше се на масите, които се обслужват от съперницата й и я затрупваше с всевъзможни дребни поръчки, за да я обърква и затрудни”, смеят се на отминалите ситуации сеирджии от екипа на „Комбина”.

В крайна сметка сервитьорката Мария напуснала работа, но не защото се стресирала от бойната Лора Крумова, а тъй като си хванала богато гадже – собственика на машини за сладоледи и плодове към търговския център, който се казва Богдан.

*Галя и Лора, сн. Булфото

Източник: slava.bg, сн.: Булфото