Необичайно топлото за януари време „излюпи" от панелката й водещата Лора Крумова, която кара първите месеци на своето майчинство.

Както и много други столичани, водещата на Би Ти Ви използва високите температури, за да кали на зимното слънце синчето си.

Почти всеки ден Лора може да бъде видяна да бута количката с 4-месечния Явор в района около НДК, където я застигнаха и папараците на предаването „Поверително от NL". Редовно семейството е в пълния си състав - мама, татко, бебе и... куче, пише ''Всеки ден''.

Телевизионната звезда е лесно разпознаваема зад леката дегизировка от слънчеви очила, но мерките за сигурност детето й да не бъде щракано от папараци са далеч по-крути. В количката си бебокът е завит почти през глава. Въпреки това запознати разкриват, че малкият Явор прилича поразително на баща си.



Въпреки топлото време Лора не се разделя с дебелата пухенка, а единственият, който разчита само на подкожните си мазнини, е домашният й любимец.

„Лора редовно идва с бебето край НДК, поне по два часа, за да го калява. Отбива се и до офиса на телевизията, сигурно води Явор при колежките си да му се радват", предполагат майки, които също като Крумова разхождат отрочетата си в района.

Водещата роди Явор в края на септември и го кръсти на свекър си, който носел същото име. Лора се разбирала отлично с фамилията на Сотир и те често й помагали за бебето. Журналистката планира през пролетта да се завърне на екран.