Лора Крумова отглежда на село новородения си син Явор, научи „Ретро”.

Водещата има вила близо до Правец и от 2 седмици се усамотява там заедно с бебето, любимия си Сотир, родителите си и баба си.

Възрастните помагат на младото семейство в грижите за малкия, който не бил от най-спокойните кърмачета.

Явор постоянно плачел, че е гладен и по цели нощи не оставял майка си да спи, разкриват дружки на водещата.

Те видели едва преди дни бебето за сефте, когато Лора ги поканила на погачата на детето.

Тя се прави по традиция около 40-я ден от раждането на всяко бебе и Крумова спазила традицията. Тя обаче не се върнала за празника в столицата, а го организирала на вилата.

„Много се страхува за Явор и го пази от всичко. В ужас е и от папараците, които не спират да обикалят дома й в София, и от лоши очи. За да не хване уроки го е обградила с амулети. На ръката има червено конче, на пелените - синьо оченце, а в легълцето – чемшир от църква, с който се пръска светената вода”, обясняват присъствали на погачата на сина на водещата.

За да е спокойна, че никой няма да я преследва и да снима бебето или семейството й, тя решила да се изнесе на село и пътувала до столицата само за ежеседмичните прегледи на Явор при педиатър.

Дори и тогава тв звездата изпадала в паника, че я преследват фотографи и пак ще лъсне по вестниците.

Иначе въпреки грижите около бебето и безсънните нощи, Лора се чувствала щастлива и майчинството я разкрасило.

За момента тя не мислела за диети, защото още кърмела Явор, но и с натрупаните килца сияела и изглеждала по-добре от всякога.

За самочувствието й имал заслуга и мъжът й Сотир, който не спирал да й повтаря, че е най-прекрасната жена на света.

„Той сега е в почивка, защото чака зимния сезон, когато работи като инструктор по сноуборд, и прекарва цялото си време с Лора и бебето. Много й помага и е поел изцяло нощните дежурства. Буди я само по веднъж за кърменето, а през останалото време той става, когато Явор се разплаче”, обясняват близките на водещата.

И издават, че въпреки майчинството, тя се интересувала от новините и следяла всичко, което се случва в държавата.

Затова са сигурни, че няма да мине много време, преди да се върне на работа. Още повече, че и майка й, и баба й, изявявали желание да й помагат, за да не изоставя за дълго кариерата си.

В момента като неин заместник в „Тази събота” и „Тази неделя” се изявява Антон Хекимян, но репортерът не се радва на зрителската любов и изявите му на екран не трупат висок рейтинг.