Красимир Маринов-Големия Маргин заспа по време на делото срещу него в Софийския градски съд.

По време на заседанието бяха пуснати видеозаписите от два следствени експеримента - единият с продължителност 30 минути, а вторият – около 10 минути.

На двата записа бяха показани обиколката на подсъдимия Бисер Илиев, защитения свидетел Велин Добрев и следователи по адресите на покойния Иван Тодоров – Доктора, Никола Дасмянов и о.з. ген. Любен Гоцев в столицата.

Според обвинението Маргините са подготвяли убийствата на тримата. При предишното заседание с пускането и на двата клипа имаше проблеми - с картината или звука им, но днес техниката работеше перфектно. Затова пък по искане на прокуратурата се наложи половиначсовата лента да бъде гледана повторно.

С това държавното обвинение целеше да докаже, че при предишната прожекция не е имало проблем с диска, а с повреден кабел от апаратурата, осигурена в залата за възпроизвеждане на филма. Това явно отегчи Големия Маргин, който се отдаде на сладка дрямка.

За следващото заседание, на 14 април, ще бъде разпитан анонимият свидетел срещу братята Маргини по искане на защитата.Срещу Малкия Маргин делото се води задочно от няколко месеца, тъй като той изчезна след като прокуратурата обвини него и брат му в поръчителството на убийството на радиоводещия Боби Цанков, извършено през януари тази година.

източник: БЛИЦ